Boebla Sexshop & Erotheek & Cinema & Onlineshop

Luikerweg 14A
5554 NC , Valkenswaard
Tel: (040) 201 25 83

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 6,0 is gebaseerd op 10 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 15% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Eigenaar van deze onderneming?

claim dit bedrijf

Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Boebla Sexshop & Erotheek & Cinema & Onlineshop. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Beoordelingen over Boebla Sexshop & Erotheek & Cinema & ...

6,0
over 10 review(s)

Eerste indruk

6,6

7 pos / 3 neg

Service

5,6

4 pos / 6 neg

Prijs / kwaliteit

5,7

5 pos / 5 neg
4,7

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Spannend voor de liefhebbers
07 november 2013 om 14:22 Meldt als ongepast

Gecombineerd met de gloryholes bij achteringang aan te raden.
Verder zaterdags contact gehad met aardige travestiet,( hopelijk regelmatige bezoeker/ster )...
inrichting mag idd wel een keer meer gekuist worden.

Zoals ik al zei : voor liefhebbers ok.

  Commentaar (1)


door huub575 - 4 februari 2014 om 10:25 Meldt als ongepast
Hallo, dus redelijk bevallen. Ik wil er ook naartoe, zo te zien kan dit het beste op de donderdagavond. Wil wel aan mijn trekken komen, enig idee of er dan dames/stellen aanwezig zijn?


3,7

Review behulpzaam?
JA NEE

cinema is goor hok
16 februari 2013 om 09:09 Meldt als ongepast

steile zoldertrap op en je vind de cinema. Aardedonker, op een onderkomen, versleten en hypergore zolderverdieping, En dat voor 10 euro entree!


5,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Top!
14 december 2012 om 22:05 Meldt als ongepast

Kom er regelmatig en er is altijd wel iets te beleven indien je van mannensex houdt.
Niet modern, beetje onderkomen, maar wel relaxt en erg geil.


8,3

Review behulpzaam?
JA NEE

geweldig
07 december 2012 om 08:03 Meldt als ongepast

de erotheek is echt geweldig heb er al heel wat avontuurtjes gehad


10

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 2

top top top
07 september 2012 om 13:28 Meldt als ongepast

nu er zeer weinig van dit soort zaken nog rondom eindhoven zijn. is dit de finste die ik weet er zit altijd wel volk in de cinemas of anders leef ik me uit in de cabine met gloryhole. ps ben er meestal op vrijdag te vinden lekker geil.

ze laten je zijn wie je bent. geen

  Commentaar (3)


door Marjonie - 8 april 2013 om 23:39 Meldt als ongepast
Kijk een eerlijke review is hier op zijn plaats. Petra die betaald wordt om Cupido in Eindhoven te promoten kan enige subjectiviteit niet laten varen..... Maar ja vanuit Eersel ben je net zo snel in Valkenswaard toch? Boebla, er is nog wel wat te verbeteren, maar een goed alternatief voor de cinema uit Eindhoven waarvan inmiddels het forum dood is en de zalen leeg zijn....


door Thomas - 8 april 2013 om 11:26 Meldt als ongepast
Zeer goede ervaring met deze bios. Erg discreet en netjes. De bios in Eindhoven zit een betaalde vrouw.


door petra - 15 oktober 2012 om 19:53 Meldt als ongepast
nou ...in eindhoven zelf is ook een erotheek..en die is echt super...


4,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Matig
12 mei 2012 om 21:17 Meldt als ongepast

Toen ik er was, waren er geen anderen klanten aanwezig. Kortom: stil en saai. Kreeg niet helder of (en wanneer) het drukker was.


8,3

Review behulpzaam?
JA NEE

leuke ervaring
03 april 2012 om 18:34 Meldt als ongepast

ik denk dat ik in een andere zaak ben binnen gestapt als hier onder vlotte bediening en wisten wel degelijk wat ze verkochten. wat ze me hebben aangeraden werkt wel goed , ga er zeker nog eens naar toe als ik weer wat nodig heb. ps hebben een zeer ruim aanbod van spullen.


3,0

Review behulpzaam?
JA NEE

rare zaak. je wordt niet goed geholpen, ze ...
13 januari 2011 om 23:16 Meldt als ongepast

rare zaak. je wordt niet goed geholpen, ze weten niet wat ze moeten verkopen. zeer klantonvriendelijk.


3,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Een bijzonder louche zaak. Personeel ...
25 november 2010 om 08:48 Meldt als ongepast

Een bijzonder louche zaak. Personeel onvriendelijk, prijzen altijd de duurste dingen aan. Totaal niet vakkundig. Leveringen duren zeer lang, en er komen de verkeerde dingen aan. Echt voor mij een zaak die beter gelijk zijn deuren zou moeten sluiten!


8,3

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 2 / Nee: 0

gisteren voor het eerst naar een sexbioscoop ...
11 maart 2009 om 00:07 Meldt als ongepast

gisteren voor het eerst naar een sexbioscoop geweest en het was boebla in valkenswaard geworden. Bij binnenkomst viel me meteen op dat het winkelgedeelte erg netjes in orde is. Bijkomend voordeel is dat je er condooms per stuk kunt kopen, mocht je plannen hebben om meer te doen dan alleen de film kijken en te masturberen.er zijn in de filmzaalthes voldoende tissues gratis verkrijgbaar en er heerst een huislijke sfeer waarbij je kan kiezen of je vol in het zicht gaat zitten of toch een beetje privacy wilt. De bediening bemeden was erg goed en vriendelijk en de banken in de zaaltjes zijn erg comfortabel. Echt een aanrader.

  Commentaar (2)


door Mike - 17 februari 2014 om 12:39 Meldt als ongepast
ben er een paar keer geweest en als ik moet kiezen tussen cupido of boebla...kies ik voor c...do qua netheid. maar boebla is zeker net zo geil...en daar gaan we toch voor niet


door Stan - 28 juni 2011 om 16:17 Meldt als ongepast
Superbios voor stellen, leuke mannen die wel mee willen doen vooral op de donderdag middag zijn er stellen gezien Als er iemand is die hier meer over wil weten laat dit dan achter